• Versterkt de sexuele vitaliteit

  • Ervaar het genot van een langdurig harde erectie

  • Langdurig intense orgasme beleven

  • Voor mannen van 18 tot 100 jaar

Dirk-Jan van der G. 43 jaar gehuwd

"Doordat ik een drukke baan heb en vaak lange stressvolle dagen maak, is de zin in seks en het lustgevoel na mijn 40ste jaar behoorlijk minder geworden. Ik weet dat het libido bij mannen op middelbare leeftijd altijd wel iets af neemt maar ik werd op een gegeven moment gewoon impotent. Mijn libido is op een gegeven moment tot bijna het vriespunt gedaalt. Op advies van een golfmaatje ben ik begonnen aan E-pil. Dit heeft mijn huwelijk gered. Al in de eerste week krijg je meer zin in seks en merk je dat je spontaan al een erectie krijgt. Na afloop van de kuur is je erectie weer net zo hard als vroeger en blijft je penis zelfs hard na de zaadlozing. E-pil is een veilige en gegarandeerde manier om je erectie en seksuele lust weer terug te krijgen."

Mevrouw en meneer De Jong 65 +

"Nadat mijn man was geopereerd, liep ons liefdesleven behoorlijk terug. Zeg maar gewoon gestopt. Wij hebben dit product via het internet gevonden en het was al binnen 3 dagen bij ons thuis. Dankzij E-pil is de lust en het genot weer terug in ons huwelijk. E-pil zorgt er echt voor dat een man weer jong en vitaal wordt. Wij hebben tegenwoordig meer tijd voor elkaar en kunnen daar gelukkig ook echt van genieten."

Martin Zijderveld 33 jarige vrijgezel.

"E-pil is de potentiepil die ik altijd slik voordat ik op vakantie ga. Wij gaan 1 x per jaar altijd met een groepje van de voetbal naar Braziliƫ op vakantie en dan is het 14 dagen lang feesten en beesten. Ik vlieg natuurlijk niet dat hele stuk om na 3 dagen al uitgeput alleen op mijn hotelkamer te liggen. Zo lang als ik E-pil slik kan ik echt iedere avond presteren. Je spuit meer en je pik laat je nooit meer in de steek. Dit is echt een potentiemiddel waar al die chemische rommel niet aan kan tippen. Als je het gebruikt voel je je niet alleen potenter maar je hebt gewoon meer energie om dingen te doen. E-pil is echt een super erectiemiddel. 100% natuurlijk en helemaal zonder bijwerkingen."